+31 (0)6-27044799 rene.speelman@rses.nl

Over ons

Wie zijn wij?

RSES is een reparatie- , herstelbedrijf, gespecialiseerd in reparatie van smartphones, tablets, laptops en computers van de merken Apple, Samsung, HTC, Nokia, Huawei, Sony en LG.

Na meer dan 10 jaar van ontwerpen en ontwikkelen van accu gevoede consumenten elektronica, ontstond het idee om een bedrijf te starten dat, zowel aansloot bij eigen interesses, als bij een nog altijd groeiende markt van smartphones, tablets, laptops en de reparatie hiervan.
De speerpunten van het bedrijf waren al vrij snel duidelijk: eerlijkheid, kwaliteit, transparante werkwijze en een goede garantie. Door zich goed op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen, kan RSES goed inspelen op de dynamiek van die markt en ruim voldoen aan de wensen van haar klanten.

Waarom RSES?

Kwaliteit, goede service maar ook betrouwbaarheid zijn dus een aantal begrippen die bij RSES hoog in het vaandel staan. Een smartphone, tablet of laptop is niet alleen een gebruisvoorwerp, maar het speelt een belangrijke rol in bijvoorbeeld het doen van zaken en het onderhouden van een sociaal netwerk.
RSES gaat uiterst discreet om met uw apparatuur, kan snel acteren door redelijke voorraad en verstrekt uitstekende service met garantie op al haar reparaties.

Mocht uw apparaat aan vervanging toe zijn kunnen wij u ook van dienst zijn.
Wij gaan aan de slag met uw zoekopdracht. Zeer kritisch screenen het actuele aanbod, om u vervolgens een scherp voorstel te doen. Met uw goedvinden zorgen wij ervoor dat het gewenste apparaat zo snel mogelijk aan u kan worden afgeleverd.

Wat betekent dit voor u?

RSES probeert zo veel en zo snel mogelijk in te spelen op de wensen van haar klanten. Mocht u interesse hebben om meer van ons te weten, of gebruik willen maken van onze diensten, dan kunt u altijd vrijblijvend via e-mail of telefoon om informatie vragen.

Onze services

Introductie

Wij stellen onze organisatie graag aan u voor.

Reparaties

Wij stellen onze organisatie graag aan u voor.

Kennis & expertise

In de afgelopen jaren hebben wij ervaring opgebouwd met diverse markten en producten. Ons werkgebied gaat van idee tot massa productie.

Mac Pro Upgrade

Ook de beste optie voor u?! Voordeliger dan een nieuwe Beter dan een normale PC

Huidig aanbod

Reparatie van telefoons, laptops, tablets en pc’s

RSes Repareert en verbetert

Voor elke uitdaging een passende "solution"

Contact

‘t Hees 15
9431 TT Westerbork
Telefoon: +31(0) 627 044 799
E-mail: rene.speelman@rses.nl

Vraag en aanbod